G-JQ9Z5VEX6X
External image

Bouwen, meten en leren

Wij, Niek en Pieter, hebben altijd de drive gehad om onze eigen onderneming te starten. Als vrienden hadden wij talloze ideeën, goede en slechte. Naast onze studie zaten wij wekelijks bij elkaar om te brainstormen, in het weekend en doordeweeks. Na meerdere Word documenten van de harde schijf te hebben gewist, hadden we het briljante idee, althans dat dachten wij. Toen zijn wij met ons plan naar onze doelgroep gegaan, verhuurders van woningen en bedrijfspanden. Door persoonlijk in gesprek te gaan en goed te luisteren kwamen wij erachter dat ons plan nog niet zo briljant was als dat wij dachten. Vervolgens hebben wij het idee aan de hand van onze informatie, drastisch gewijzigd en helemaal uitgewerkt.

Op deze manier hebben wij onze dienstverlening gevormd en een eigen systeem ontwikkeld, dat ervoor zorgt dat verhuurders, van woningen en bedrijfspanden, worden ontzorgt en met een gerust gevoel kunnen verhuren.

Deze manier van werken wordt ook wel de Lean Startup Methode genoemd, door te blijven bouwen en meten, blijven we leren. Zo zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening en systeem passend blijft bij de wensen en behoeften van de verhuurder. Wij vinden het belangrijk dat ons contact persoonlijk blijft, hierdoor kunnen wij samen met de verhuurder snel schakelen wanneer er actie gewenst is.

Goede dienstverlening, en gebruiksvriendelijk

Anders dan bij een verhuurmakelaar, houd je via LeanSpot zelf de controle en bepaal je ieder moment wat je zelf wilt doen of toch liever door ons laat doen.

Blijven verbeteren om top te worden!
Blijven verbeteren om top te worden!

Zorgen dat ons systeem top is voor zowel verhuurder als de huurder! Door te blijven leren en persoonlijk in contact te blijven met de verhuurders en huurders.

Gebruikerservaring
Gebruikerservaring

Wij gaan voor een optimale gebruikerservaring, gemak staat voorop. Zodat jij als verhuurder gemakkelijk je vastgoedobjecten kunt verhuren.

Aanvullende dienstverlening
Aanvullende dienstverlening

Ons softwaresysteem waarmee je eenvoudig verhuurd is leidend. Maar wij kunnen ook ondersteunen bij o.a. bezichtigingen, het opmaken van een proces-verbaal en het vinden van een huurder.

X