loading...
loading...

Over ons

Vastgoedbeheer software, het online beheren van jouw vastgoed maar dan gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Dit is ons doel met LeanSpot. Ook voor de particuliere beleggers die één woning verhuren, tot aan verhuurders met meerdere en verschillende soorten objecten in de verhuur. LeanSpot dient als een totaaloplossing voor het inzicht krijgen in, en het beheren van vastgoed.

Sinds 2022 zijn wij bezig met het samenvoegen en vormgeven van verschillende functionaliteiten. Met onze passie voor dienstverlening en online oplossingen, streven wij naar een vastgoedbeheer software die voor iedereen te gebruiken is. Als verhuurder hoeft het namelijk niet ingewikkeld te zijn, als je maar inzicht hebt. Vooruitzien is regeren. Dan kun je namelijk tijdig actie ondernemen waar nodig, en loop je niet onnodig huurinkomsten mis of maak je teveel kosten.

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk

De functionaliteiten die wij aanbieden en ook in de toekomst zullen toevoegen, dienen een meerwaarde te zijn voor jou als verhuurder maar moet volgens ons ook gebruiksvriendelijk zijn zodat ook jij het met plezier toe kunt passen. Denk hierbij aan het indexeren van de huur, of het verrekenen van de voorschot kosten van jouw huurder. Met slechts enkele klikken kun jij een indexering doorvoeren, en daarbij de

juiste communicatie gebruiken richting jouw huurder. Doordat wij niet allerlei ingewikkelde functies toepassen houden wij het systeem

overzichtelijk in het gebruik, en voegen wij enkel nieuwe functionaliteiten toe die volgens jullie (de verhuurders) waardevol zijn. 

 

Werken aan de hand van de Lean Startup Methode

Deze manier van werken wordt ook wel de Lean Startup Methode genoemd. Door te

blijven bouwen en meten, blijven wij leren en verbeteren. Zo zorgen wij ervoor dat

LeanSpot passend blijft bij de wensen en behoeften van de verhuurder. Wij vinden

het belangrijk dat ons contact persoonlijk blijft, hierdoor kunnen wij samen met de

verhuurder snel schakelen wanneer er actie gewenst is