loading...
loading...
Taken

Taken

Het onderdeel ‘Taken’ zorgt voor een efficiënte planning en uitvoering van openstaande taken, wat leidt tot een beter beheer van het vastgoed. Daarnaast heb je inzicht in welke taken meer en minder prioriteit hebben. Alles voor een hoger rendement .

Een gestroomlijnd takenbeheer

Als eigenaar of beheerder wil je goed zorgen voor je vastgoed en voor tevreden huurders. De functionaliteit ‘Taken’ draagt hier zijn steentje aan bij. Het zorgt ervoor dat je weet welke taken nog open staan, denk hierbij aan; groot onderhoud, voorinspectie maar ook aan het belletje naar de huurder of één van de servicepartijen. In het overzichtelijke dashboard van LeanSpot zie je alle aankomende taken, maar ook heb je een compleet overzicht van afgeronde taken en kun je filteren per object. Héél makkelijk dus. 

Wat kun je met taken?

Binnen LeanSpot willen we het zo eenvoudig mogelijk maken voor je. Binnen deze functionaliteit heb je de volgende opties en mag je het volgende verwachten.

Overzicht

Inzicht in al je taken. Filter taken per object of sorteer ze per datum. Welke taken rond jij af vandaag? Maak het gemakkelijk.

Documenteer

Een overzicht van alle taken die afgelopen periode zijn uitgevoerd en op voltooid staan. Zo kun je altijd terug vinden wat er gedaan is.

Prioriteer

Bij welke taken zit er meer druk achter? Prioriteer je taken en plan ze op tijd in, alles voor een gestroomlijnd beheer en de juist opvolging.

Vandaag nog één taak!

Vandaag nog maar één taak. Starten met de proefperiode of contact met ons opnemen voor meer informatie.

Als startup zijn wij volop in ontwikkeling. Hierdoor hebben we één pakket, één prijs en stemmen we straks nieuwe pakketten op jullie wensen en behoeften af. 

Prijs

59/maand

Geniet als één van de eerste van LeanSpot met deze geweldige prijs. Andere pakketten zijn nog in ontwikkeling.
  • Beheer al je vastgoed in één platform
  • Bespaar tijd en geld met LeanSpot
  • Wij zijn er voor alle vastgoedeigenaren en -beherders
Probeer LeanSpot 14 dagen gratis!
(Zeker doen!)

Eerst praten?

Wil je eerst praten wat wij en LeanSpot voor je kunnen betekenen? Graag!

_14A7775